Koreanske Gaver


lommerspeilhåndlagde smykker     papirlykt håndlagde gaver

 AntiqueAlive.com

          Leverandør av asiatiskekunstneriske tradisjoner

   Kjøp kunstneriske kortholder, papirlykt, lommespeil og smykke

  Koreansk Håndverk 

 Smykker, Kortholder og Papirlykt av Perlemor  

logoMange fagfolk har begynt å erkjenne og sortere gjennom Koreas egen unike kunstneriske kultur og deres viktig rolle i å skape et unikt kunstnerisk håndverk. Det tilbys unike koreanske kunstverk og håndlagde gaver i ulike kunstformer. Her finner du fantastiske koreansk håndverk og smykker til en rimelig pris. Vi tilbyr perlemor innlegg, celadon keramikk, papirlykt, jade smykker, bambus vifte, hengende maleri, tradisjonell musikk og mer eksotiske og flotte gaver til ditt hjem, din kjære eller til ditt personlige bruk. Våre koreanske artister har brukt kvalitetstid til å lage disse produktene, slik at det bringer glede og lykke til deg.

I disse kunstverkene vil du se historier om det eventyrlige Korea.

kunstneriske kreasjoner Av Perlemor

 Vi har den største og mest varierte samlingen av kunstneriske perlemor produkter i verden. Koreansk lakkering eller kunstmotiv er innlagt med perlemor som er kjent over hele verden for å ha både iriserende farge på abalone skjell og dens unike innskjæringsteknikker. Dette skaper et usedvanlig fantastisk design av perlemor i form av smykkeskrin, smykker, kortholdere, lommespeil og mye mer

Smykkeskrin


Vi har smykkeskrin (Vist nedenfor) som er laget av perlemor med måne, blomster og fugl design. Smykkeskrinet er laget av tre med perlemor design som representerer evigheten. Den tradisjonelle koreanske designet gir mer eleganse til ditt rom og du kan bruke dine personlige verdier som smykke og mye andre ting i smykkeskrinet.  Det er trygt og lett å bære.  Hele design er laget med hånd og du kan se på flere design her eller klikk på lenken under prisen. 

smykkeskrin
Pris: $289  Kjøp her ( imponer din kjære med denne smykkeskrin!)

se flere smykkeskrin her


Kortholder

Denne unike graverte kortholderen er pyntet med et luksuriøst perlemordesign. Det er designet med blomster, rytmiske linjer og vinstokker. Et kunstnerisk design med farger i kombinasjon av rødt, rosa, grønn, hvit og blå. Kortholderen kan brukes for visittkort, kredittkort og de andre type kort. Dette er også håndlaget med et flott mønster som gir deg en følelse av glede når du ser på kortholderen.

 kortholder

Pris: $18.95 Kjøp her

Størrelse: 9.5 x 6cm 

Se flere design av kortholdere her

Lommespeil og sminkepeil

  Stillig og trendy Koreansk Sminkespeil med sommerfugl design

 Vår fabelaktige lommespeil og sminkespeil er laget av perlemor med sommerfugl mønster og har en magnetisk lukking. Når du klikker videre på antiquealive.com sin nettbutikk, vil du se at hvert design virker som om at den forteller en historie av kjærlighet, optimisme, lidenskap og ærlighet. Merk at kombinasjonen av farger og ikke minst prisene er rimelige slik at alle kan kjøpe våre produkter.
Dersom du eier en bedrift og ønsker å kjøpe flere produkter, vil du få muligheten til å bestille mange varer samtidig. Tilbake til design: sommerfuglen er et symbol på fri kjærlighet og lykke som har blitt brukt til å pynte produkter til damer for deres personlig bruk. Den har en krok slik at du kan ha den i vesken din eller på bordet. Den er lett å bære og har topp kvalitet. Dette er en søt gave til din kjære.
 

lommespeil

Pris: $14.95  Kjøp her  ( dette er en flott gave til din kone eller kjæreste!)

Kjøp denne sminlepeil eller se på flere sminkespeil og lommespeil her 

 

Papirlykt

Dette er en lampe som består av fem lys dekket med Hanji papir i form av blomstrende knopper. Hver lampe eller lykt er koblet til en strømkilde med en bøyelig ledning som kan bøyes i henhold til brukerens behov og ønske. Rammen og blomsterpotten på lampen er også laget av Hanji som er farget med en naturlig pigment som gir den en trefarge. Det er en knapp under lampen, slik at brukeren kan velge mellom tre nivåer på lysstyrken.
Lampen er produsert etter en krevende og tidkrevende produksjonsprosess laget bare for hånd. Hanji er et koreansk papir som er utrolig holdbart og det er et allsidig materiale som kan brukes til alle typer kunst og håndverk. Når det brukes til en lampeskjerm, hjelper Hanji til at det blir en vakker og langvarig belysning for hjemmet ditt. Den utstråler et mykt og trøstende naturlig lys for å berolige kropp og sinn som er lei av det travle urbane liv.
Når du bestiller en papirlykt, vil det ta 1 til 2 uker for kunstnere å lage den og sende den til deg.

papirlykt

Pris: $159 Kjøp her

Størrelse: 18 x 100cm

Vi har forskjellige papirlykt med diverse design og stil se her 

Ønsker du å bestille mange av våre produkter for din bedrift eller butikk? Kontakt Her