Håndlavede gaver
  Smykker, Kortholder og Papirslampe av perlemor

 


 

kunst

Antique Alive er en online butik som sælger unikke koreanske håndlavede gaver i forskellige former.  Vores kollektion omfatter perlemor indlæg, celadon keramik, papirslamper, jade smykker, foldning bambus vifte, hængende rulle maleri, musik og mere  som er skabt af de bedste kunstnere i Korea.

 Gavene er lavet af Abalone. Navnet Abalone er en skalfisk i forskellige farver, der repræsenterer de smukke farver fra det åbne hav. Stenens vibrationer er kendt for at åbne én op for sine følelser. Når man holder den bliver man afslappet og beroliget. Det minder os om de evige forandringer af al skønhed i denne verden. Besøg vores butik og oplev det smukke lakeringsarbejde med perlemor.

antiquealive-logo

Gør han glad

 Kortholder

  Vi har mange forskellige kortholdere, som udgør en perfekt gave til din elskede. Denne unikke indgraverede kortholder er prydet i et luksuriøs perlemor design. Den er designet med blomster i en flot farve kombination. Disse kortholdere er velegnede til visitkort og kreditkort.Vi har mange forskellige kortholdere, som udgør en perfekt gave til din elskede. Denne unikke indgraverede kortholder er prydet i et luksuriøs perlemor design. Den er designet med blomster i en flot farve kombination. Disse kortholdere er velegnede til visitkort og kreditkort.

  Billigt, let og sikkert, Køb nu!

kortholder

  PRIS: $18.95 Køb her

  Se på flere produkter her

Papirslampe

 Denne papir gulvlampe, formet som en blomst, består af fem lampeholdere dækket lampeskærme i hanji papir formet som blomsterknopper. Lampen er forbundet til en strømkilde med en fleksibel ledning, der kan bøjes i overensstemmelse med brugerens ønsker og behov. Stativ og urtepotte af lampen er også lavet af hanji og farvet med en naturlige farver giver det en træfarve. Der er en knap under lampen, så man kan vælge mellem tre niveauer af lysstyrke. Når du placerer din ordre, vil det tage et par uger at fremstille denne lampe til dig. Afgiv din bestilling her.

papirslampe

 Pris: $159 Køb her

 Mere papirslamper
 


    Kontakt her
 Gavetips

AntikkeAlive.com har den største samling af perlemor i verden. Her finder du noe gavetips til din kære.

Gør hende ekstra glad

Smykkeskrin

Koreansk lakvare indlagt med perlemor er kendt over hele verden.

Hvis du er på udkig efter den perfekte gave til din elskede, kan dette smykkeskrin være en fantastisk gave. Vi laver håndlavede smykkeskrin i fyrretræ indlagt med perlemor i et trane motiv i forskellige farver.

Dette smykkeskrin er lakeret og indlagt med perlemor. Disse unikke indlægningsteknikker er ekstremt udsøgte.

smykkeskrin2

 Pris: $289 Køb her

  Se på flere her


 Klik her for at se disse smukke musik bokse i     fyrretræ, indlagt med perlemor i trane motiv i forskellige farver.

Sminkespejl
 
Stilfuld og trendy koreansk Sminkespejl

 Køb et smukt sminkespejl i sommerfugl design.  Sommerfuglen er et symbol på fri kærlighed og lykke. Dette er en perfekt lille gave til din kæreste eller din kone. Vores smukke lomme spejl og makeup spejl, er lavet af perlemor i forskellige mønstre og design. Alle designs fortæller en historie om kærlighed, ærlighed, troskab og skønhed.

Glem ikke at se vores rejse sminkespejl i perlemor i forskellige farver.

 lommespjel

  Pris: $14.95 Køb her

   Se mere her


 Køb flere asiatiske Håndlavede gaver