Käsintehdyt Lahjat

      Antiquealive.com

 
Mitä rakkaalle lahjaksi?

 LLaadukkaita Korealaisia Käsintehtyjä Lahjatavaroita

logoHaluatko tehdä vaikutuksen rakkaaseesi? Tältä sivulta löydät joitain bestsellereitämme, jotka sopivat kotiin tai henkilökohtaiseen käyttöösi.

Myymme Korealaisia taideteoksia ja käsintehtyjä lahjatavaroita monissa eri taidemuodoissa. Korealainen taide ja käsityö eroavat muista kainoudellaan, luonnon kauneudellaan, tyylikkyydellä vailla keinotekoisuutta ja siroilla muodoillaan.

Kokoelmamme sisältää helmiäisiä upotekuviolla, celadon -keramiikkaa, paperisia valaisimia, jade -koruja, taittuvia bambu puhaltimia, ripustettavia käärö -maalauksia, perinteistä musiikkia ja enemmän epätavallisia lahjoja sekä kodin sisustus tuotteita parhaiden Korealaisien taiteilijoiden luomina.

Korealaiset helmiäislakatut koriste-esineet ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa, johtuen heidän nerokkuudesta saada vangittua aito merikorvien kuorien väri ja ainutlaatuisilla koristelutekniikoilla luoduista erittäin upeista ja hienoista helmiäiskoristekuvioista kovan puun pinnalla.

Katso seuraavat tuotteet ja ilahduta rakastasi kauniilla lahjalla jouluna, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä, merkkipäivänä tai yksinkertaisesti yllätykseksi seuralaiselle illallisella yhdellä näistä mahtavista lahjoista.

Korurasia

Korut laatikko

Tutki korurasioitamme kuten alapuolella olevaa, joka on tehty helmiäisestä ja muotoiluun on kuvattu kuu, kukka ja lintu. Korurasia on tehty puusta helmiäisen tyylisenä ja se edustaa ikuisuutta. Perinteinen Korealainen tyyli tuo enemmän eleganssia huoneeseesi ja voit säilyttää kallisarvoisia esineitäsi kuten korujasi tai muita sellaisia korurasiassasi. Se on turvallinen ja helppo kantaa. Koko muotoilu on tehty käsin ja voit katsoa monia muitakin muotoiluja täältä tai klikkaa linkkiä hinnan alapuolelta.

  Hinta: $289  ostaa täältä

  Lue lisää täältä

 

  korttipidike

Tämä uniikki kaiverrettu käyntikorttipidike on koristeltu ylellisin helmiäisen tyylillä. Se on muotoiltu kukkien kanssa erittäin hienolla väriyhdistelmällä. Kortinpidikettä voidaan käyttää käyntikorteille, luottokorteille ja muille sellaisille korteille. Se on myös käsintehty sellaisilla kuvioilla, joista tulee ilon tunne kortinpidikettä katsoessa.
Hinta: $18.95  ostaa täältä


 korttipidike

Lue lisää täältä

 

 Taskupelli meikkauspelli

Tyylikäs ja trendikäs Korealainen Kosmeettinen peili perhosen tyylillä  vapaan rakkauden ja onnen symboli

Haluaisitko ostaa hienon lahjan rakkaallesi? Voit lopettaa etsimisen. Kaunis taskupeilimme ja meikkauspeilimme on valmistettu helmiäisestä perhosen kuvioilla ja suunniteltu magneettisella sulkijalla. Kun klikkaat verkkokauppaamme, huomaat, että jokainen muotoilu näyttää kertovan omaa tarinaansa rakkaudesta, optimismista, intohimosta ja rehellisyydestä. Huomaa värien yhdistelmät ja erityisesti hinnat ovat huokeita, jotta kaikki voivat hyötyä tuotteistamme.
Perhonen onvapaan rakkauden ja onnellisuuden symboli, jota on käytetty naisten koriste-esineissä henkilökohtaiseen ja kotimaiseen käyttöön. Siinä on koukku, joten se voi olla helposti pöydällä tai laukussa. Se on korkealaatuinen ja helppo kantaa.


Hinta: $14.95 ostaa täältä

Taskupelli meikkauspelli

Lue lisää täältä

Paperilamppu


Korealaiset paperilamput ovat tehty Hanjista, Korealaisesta silkkiäispuun paperista. Kun sitä käytetään lampun varjostimena, hanji tuottaa kaunista, pitkäkestoista pehmeää ja lohduttavaa luonnollista valoa rentouttamaan kehon ja mielen, jotka ovat väsyneitä kiireisestä kaupunkielämästä.

Voit tilata täältä:

Hinta: $159 ostaa täältä


 paperi lyhty

 

 Lue lisää täältä