c

 


 

       Koreanska Gåvor

Koreanska åver Antique Alive erbjuder unika koreanska konstverk och handgjorda gåvor som är inspirerande och trevliga. I vår online-butik kan du hitta en variation av artistiskt handgjorda konstverk i form av bambufläktar, smycken av jade, celadon keramik, papperslampor, målningar och mycket mer.

På den här sidan kommer vi visa och erbjuda produkter som är gjorda av trä, pärlemor och speciellt koreanskt papper som kallas Hanji.

 Våra handarbete är skilda från andra då de demonstrerar en sedessam, naturlig skönhet utan någon konstgjordhet inuti eleganta, graciösa former. Vår kollektion inkluderar inlägg av pärlemor, celadon keramik, papperslampor, smycken av jade, vikbara bambufläktar, hängande målningar på rulle, traditionell musik och fler ovanliga gåvor och dekorationer för hemmet skapade av de bästa konstnärerna från Korea.

Koreanska lackvaror med inlägg av pärlemor är kända over hela världen på grund av dess genialitet av att fånga den skimrande färgen från haliotissnäckan och dess unika inläggningstekniker för att skapa sådana extraordinärt utmärkta och utsökta motiv av pärlemor på ytan av hart trä.

 Ta en titt på följande varor och gör din älskade glad med en vacker gåva till jul, alla hjärtans dag, födelsedagen, jubileum eller överraska bara din dejt under middagen med en av dessa underbara gåvor.
 

Smyckeskrin

Upptäck våra smyckeskrin såsom den nedan som är gjort av pärlemor med en design av måne, blomma och fågel. Smyckeskrinet är gjort av trä med pärlemorsdesign som representerar evigheten. Den traditionella koreanska designen ger mer elegans till ditt rum och du kan använda dina personliga värdefulla saker såsom smycket och annat i ditt smyckeskrin. Det är säkert och lätt att bära. Hela designen är handgjord och du kan titta på flera designer här eller klicka på länken nedan för priset.

smyckeskrin

Pris: $289  köpa här
titta på mer här

korthållare

Den här unika ingraverade visitkortshållaren är utsmyckad med en lyxig pärlemorsdesign. Den är designad med blommor i en fin färgkombination. Korthållaren kan användas för visitkort, kreditkort och andra sorters kort. Den här är också handgjort med ett fint mönster som ger dig en lyckokänsla när du tittar på den.

korthållare

Pris: $18.95 köpa här

  9.5 x 6cm 

titta på mer här

Papperslampa

Den här blomformade pappersgolvlampan består av fem lampor täcka med skärmar av Hanji-papper, formade som blomknoppar. Varje lampa är kopplade till en energikälla med en flexibel sladd som kan böjas enligt användarens behov och önskningar. Ramen och blomkrukan av lampan är också gjorda av Hanji och färgade med ett naturligt pigment som ger det en träaktig färg. Det finns en knapp under lampan så att användaren kan välja mellan tre olika ljusstyrkor. När du beställer kommer det ta upp till två veckor att göra den här lampan åt dig. Beställ här:

papperslampa

  Pris: $159 köpa här

titta på mer här

 Sminkspegel

 Chic och trendig koreansk sminkspegel med fjärilsdesign (en symbol för fri kärlek och lycka).
Skulle du vilja köpa en fin gåva till din älskade? Då behöver du inte leta längre. Våra vackra fickspegel och sminkspegel är gjord av pärlemor med ett fjärilsmönster och designad med en magnetisk stängning. När du klickar på vår online-butik kommer du se att varje design verkar som att den ska berätta en berättelse om kärlek, optimism, passion och ärlighet. Observera färgkombinationen och särskilt att de är prisvärda så att alla kan köpa våra produkter.

Fjärilen är en symbol för fri kärlek och lycka som har använts för att dekorera produkter för kvinnor för deras personliga bruk eller för hemmabruk. Den har en hake så att den kan vara i din väska eller på bordet. Den är enkel att bära. Toppkvalité.

fickspegel
 
Pris: $14.95  köpa här

titta på mer asiatiska sminkspegel här